Over RetroBoat

RetroBoat is een jong Nederlands bedrijf met oog voor exclusiviteit, vernieuwing en creativiteit in de wereld van vaarplezier. Wij staan voor kwaliteit, functionaliteit en comfort aan boord van onze onderhoudsarme aluminium schepen. De schepen worden op bestelling met de grootste zorg volledig handmatig gebouwd, door Nederlandse scheepsbouwers met passie en liefde voor het vak.

Motivatie

Het realiseren van een sportief tijdloos schip in vertrouwde klassieke lijnen. Maar dan vervaardigd uit onderhoudsarme materialen. Exclusieve schepen die voorzien in hedendaagse behoeften en ontwikkeld zijn met oog voor detail.

Gebruikersvriendelijke, degelijke en comfortabele schepen, waarmee je heerlijk op het water kunt genieten en vervolgens met minimaal poetswerk de exclusieve uitstraling kan behouden.

Waarom aluminium?

Aluminium is duurzaam, sterk, onderhoudsvriendelijk en licht in gewicht.

Bovendien geeft het bouwen in aluminium de ruimte om kleine aanpassingen in de indeling en uitrusting mogelijk te maken. Zo wordt de klant in de gelegenheid gesteld om zijn eigen unieke RetroBoat te creƫren. Wat het varen een stuk exclusiever en aangenamer maakt.