Retro Cruiser 33

Deze sportieve cruiser is meer dan alleen een weekeinder.

Zijn stoere sportieve vormgeving geeft het schip de uitstraling van een sportboot terwijl de ruime comfortabele inrichting het comfort van een riante weekeinder biedt. Dit alles in combinatie met het blanke aluminium geeft het schip een vernieuwende en zeker niet onopgemerkte identiteit op het water. Snel even het ijsselmeer oversteken, waterskien, of rustig door de grachten van Friesland varen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Door de ruime open kuip kan optimaal van het buiten leven en het plezier op het water genoten worden. Lekker zonnen op het grote zonnebed of gezellig flaneren op de comfortabele banken. Uiteraard kan de kuip op eenvoudige wijze afgesloten worden waardoor het schip in alle omstandigheden voldoende ruimte bied om er enkele dagen op uit te trekken. Benedendeks is het schip voorzien van een riante zithoek waar eenvoudig een comfortabel 2 persoonsbed van gemaakt kan worden.

Een natte ruimte voorzien van toilet en douche en een kleine keuken inrichting. Voor de kinderen en/of gasten bied het schip benedendeks tevens 2 slaapplaatsen en bovendien kunnen in de kuip ook nog enkele slaapplaatsen gecre%EBerd worden. Het schip is relatief licht in gewicht, heeft weinig diepgang en een planerend onderwaterschip met goede vaareigenschappen.

De motorisering zal in overleg met de klant bepaald worden. Kortom een vernieuwend schip met een duidelijke eigen identiteit.


Specificaties

Afmetingen:
lengte ca. 10.60 meter
breedte ca. 3.00 meter
diepgang ca. 0.40 meter
kruiphoogte ca. 2.60 meter
Gewicht:
ca. 3800 kg
Motor:
170 tot 2 keer 500 pk in overleg